ONZE VISIE


Untitled design (3)

Wat is ons doel?

Fundashon Tur Ta Konta is op 25 september 2014 opgericht om een verschil te maken voor de kinderen die moeite hebben met rekenen en wiskunde. Goed kunnen rekenen is belangrijk voor de algemene ontwikkeling van een kind en zijn of haar toekomst. Door goed te kunnen rekenen worden de kansen vergroot op een succesvolle carrière. Daarnaast helpt goede beheersing bij het kritisch en logisch nadenken en het oplossen van alledaagse problemen.

VISIE

Fundashon Tur Ta Konta biedt een-op-een begeleiding aan kinderen uit groep 6, 7 en 8 van het Funderend Onderwijs, die extra hulp nodig hebben bij rekenen en wiskunde.

Deze hulp geschiedt in de naschoolse uren door onze speciaal getrainde tutoren in nauw overleg met schoolbesturen, scholen, leerkrachten en ouders/ verzorgers.

Tevens wil Fundashon Tur Ta Konta de gemeenschap bewust maken van het belang van een goede beheersing van rekenen en wiskunde.

Met de hulp van sponsoren en vrijwilligers organiseert de stichting hiervoor o.a. workshops voor ouders en belanghebbenden, een quiz en reken -en wiskunde symposia.

“de gemeenschap bewust maken van het belang van een goede beheersing van rekenen en wiskunde.”

Wilt u rekentutor worden op vrijwillige basis? Wilt u ons financieel steunen?

Neem dan contact met ons op. Uw hulp wordt zeer op prijs gesteld!

 

 

Julianaplein 39, Curaçao | T +5999 660 5505 | info@turtakonta.com | www.turtakonta.com